پیام فارس - عملیات مشترک تیمهای امدادی، یک موتورسوار را که بر اثر واژگونی به چاهی به عمق ۱۰ متر در مسیر خاکی قطرویه شهرستان نی ریز سقوط کرده بود، پس از ۲۵ دقیقه تلاش نجات داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز فارس ، محمدحسین کچویی، مسئول اورژانس ۱۱۵ نی ریز گفت: گزارش سقوط موتورسوار به چاه در محدوده قطرویه دریافت و بلافاصله آمبولانس پایگاه اورژانس قطرویه به محل اعزام شد.
وی افزود: با توجه به عمق چاه، نیروهای هلالاحمر، آتشنشانی قطرویه و تیم امداد شرکت فولاد غدیر نی ریز نیز با هماهنگی مدیریت بحران فرمانداری و بخشداری به صحنه آمدند.
کچویی ادامه داد: نجاتگران با رعایت اصول ایمنی و استفاده از تجهیزات تخصصی و جرثقیل، مصدوم را از عمق چاه به سطح زمین منتقل کردند.
پس از تحویل مصدوم، اقدامات درمانی شامل ثابتسازی اندامها، اکسیژندرمانی و سرمدرمانی انجام شد و وی با هوشیاری کامل به بیمارستان شهدای سلامت نیریز منتقل شد.