سه شنبه ۳۰ تير ۱۴۰۵
اجتماعی

تولید سالانه ۱۹ میلیون شاخه گل زینتی در گلخانه‌های شیراز

تولید سالانه ۱۹ میلیون شاخه گل زینتی در گلخانه‌های شیراز
پیام فارس - مدیر جهاد کشاورزی شیراز از تولید بیش از ۱۶ میلیون شاخه گل رز در گلخانه‌های این شهرستان خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مدیر جهاد کشاورزی شیراز از تولید بیش از ۱۶ میلیون شاخه گل رز در گلخانه‌های این شهرستان خبر داد.

پیام فارس


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز فارس ،محمد میرزایی گفت: سالانه حدود ۱۶.۳ میلیون شاخه گل رز در سطح ۱۲.۹ هکتار از گلخانه‌های شهرستان شیراز تولید می‌شود که حدود ۹۰ درصد از تولیدات در بازار‌های داخلی به فروش می‌رسد.
او ادامه داد: در مجموع ۲۳.۳ هکتار گلخانه گل و گیاهان زینتی در شهرستان شیراز فعال است و این شهرستان با تولید ۱۹ میلیون شاخه گل و گلدان در سال، رتبه اول سطح زیر کشت و تولید این بخش را در میان شهرستان‌های استان فارس به خود اختصاص داده است.
میرزایی با تاکید بر اینکه شهرستان شیراز یکی از قطب‌های اصلی تولید گل و گیاهان زینتی در استان فارس است، افزود: مجموعا ۱۲۰ نفر بهره‌بردار در بخش گل و گیاهان زینتی این شهرستان فعالیت حرفه‌ای و تخصصی دارند.
مدیر جهاد کشاورزی شیراز ادامه داد:رز‌های تولیدی در شهرستان شیراز به دلیل کیفیت مناسب و تنوع ارقام، توانسته است جایگاه قابل قبولی در بازار‌های داخلی و خارجی به دست آورد.
میرزایی گفت: ارقام صادراتی گل رز شاخه‌بریده در شهرستان شیراز شامل سامورایی، فریدام، آنجل، آوالانچ، هرموسا، دلسویتا و پلار استار است، ارقامی که به دلیل ویژگی‌های ظاهری، ماندگاری و استقبال بازار، سهم بیشتری در صادرات این محصول دارند.
او بیان کرد: توسعه کشت گلخانه‌ای، افزایش بهره‌وری، ایجاد اشتغال پایدار و ارزآوری از مهم‌ترین مزیت‌های تولید و صادرات گل رز در شیراز است و انتظار می‌رود با حمایت بیشتر از تولیدکنندگان، رفع موانع صادراتی و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و بسته‌بندی، سهم این شهرستان در بازار‌های بین‌المللی بیش از پیش افزایش یابد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز در پایان گفت: برنامه‌ریزی برای افزایش سطح صادرات، تنوع‌بخشی به بازار‌های هدف و حمایت از بهره‌برداران این بخش در دستور کار قرار دارد و کشور‌های عراق، ارمنستان و ترکمنستان هر سال از مهم‌ترین مقاصد صادرات رز‌های شیرازی هستند.


نظرات شما