سه شنبه ۲۳ تير ۱۴۰۵
اجتماعی

آغاز امتحانات نهایی پایه دوازدهم در فارس با حضور ۶۲ هزار دانش‌آموز

آغاز امتحانات نهایی پایه دوازدهم در فارس با حضور ۶۲ هزار دانش‌آموز
پیام فارس - ایسنا/ مدیرکل آموزش و پرورش فارس از آغاز امتحانات نهایی پایه دوازدهم در این استان خبر داد و گفت: امسال ۶۲ هزار دانش‌آموز در پایه دوازدهم و ۳۸ هزار دانش‌آموز در ...
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا / مدیرکل آموزش و پرورش فارس از آغاز امتحانات نهایی پایه دوازدهم در این استان خبر داد و گفت: امسال 62 هزار دانش‌آموز در پایه دوازدهم و 38 هزار دانش‌آموز در پایه یازدهم در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند که از این تعداد، حدود 18 هزار و 600 نفر متقاضی ترمیم نمره هستند.
محسن کلاری، مدیرکل آموزش و پرورش فارس اظهار کرد: امتحانات نهایی پایه دوازدهم از صبح امروز یکشنبه 21 تیر، در سراسر استان آغاز شده است و امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه یازدهم نیز از فردا برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه فرآیند برگزاری آزمون‌ها در تمامی حوزه‌های امتحانی از ساعت 7 صبح آغاز شده است، افزود: پس از انجام مراحل اجرایی و آماده‌سازی حوزه‌ها، آزمون‌ها به‌صورت همزمان از ساعت 7:30 در تمامی حوزه‌های امتحانی آغاز شد.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس با اشاره به آمار شرکت‌کنندگان در امتحانات نهایی امسال بیان کرد: 62 هزار دانش‌آموز پایه دوازدهم و 38 هزار دانش‌آموز پایه یازدهم در این آزمون‌ها حضور دارند که حدود 18 هزار و 600 نفر از آنان برای ترمیم نمره ثبت‌نام کرده‌اند.
برگزاری امتحانات در بیش از 700 حوزه امتحانی
کلاری ادامه داد: امتحانات نهایی پایه دوازدهم در 390 حوزه امتحانی و آزمون‌های پایه یازدهم نیز در 311 حوزه در سطح استان فارس برگزار می‌شود.
وی در ادامه با اشاره به فرآیند تصحیح اوراق امتحانی گفت: تمامی مدارس متوسطه دوم به‌عنوان حوزه تصحیح اوراق در نظر گرفته شده‌اند و همزمان با آغاز امتحانات، فرآیند تصحیح پاسخ‌برگ‌ها نیز شروع می‌شود؛ به‌گونه‌ای که دبیران موظف هستند بلافاصله پس از پایان هر آزمون، تصحیح اوراق را آغاز کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس افزود: در هر یک از ادارات آموزش و پرورش استان نیز یک مرکز پشتیبان برای پشتیبانی از فرآیند تصحیح اوراق پیش‌بینی شده است.
گزارش خاصی از حوزه‌های امتحانی دریافت نشده است
کلاری با اشاره به روند برگزاری امتحانات اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تاکنون به‌جز چند مورد محدود، مشکل خاصی از حوزه‌های برگزاری امتحانات گزارش نشده است.
وی در پایان با بیان اینکه دانش‌آموزان پس از حدود 50 روز انتظار امروز در آزمون‌های نهایی حاضر شده‌اند، گفت: این امتحانات در ارتقای پایه تحصیلی و تعیین تکلیف وضعیت آموزشی دانش‌آموزان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.


نظرات شما