پیام فارس - هدیه ترامپ ، رییس جمهور جنایتکار آمریکا به مردم لامرد، ۷۲۰ هزار ترکش ساچمهای موشک کشتار جمعی بود که برای نخستین بار بر سر کودکان و زنان این شهر ۳۰ هزار نفری فرود آمد و تعدادی از کودکان و نوجوانان ۴ تا ۱۷ ساله را جانباز کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، ارتش تروریستی آمریکای جنایتکار پس از هدف قرار دادن مدرسه شجره طیبه میناب به لامرد حمله کرد و برای نخستین بار اولین سلاح کشتار جمعی که موشکی به نام پریزم بود و دارای ۱۸۰ هزار ترکش ساچمهای است را در لامرد آزمایش کرد.
یک سالن ورزشی که دختران و پسران در ان مشغول تمرین بودند و سه منطقه مسکونی هدف این موشکها قرار گرفت که منجر به شهادت ۲۱نفر و ۱۲۰نفر مجروح شد.
در این بین عمده مجروحان که دست و پاهایشان قطع شده کودکان و نوجوانان ۴ تا ۱۷ سال هستند.
مدعیان حقوق بشر که ادعایشان گوش فلک را کر کرده هنوز این جنایت جنگی هولناک ارتش تروریستی آمریکای جنایتکار را محکوم نکرده است.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی