پیام فارس
پیشگامی فارس در تدوین تقویم رویداد‌های گردشگری درکشور
پنجشنبه 20 بهمن 1401 - 10:33:33 AM
فارس
پیام فارس - دکتر محمدهادی ایمانیه گفت: وجود حرم حضرت احمدبن موسی الکاظم علیه السلام بعنوان سومین حرم اهل بیت (ع) و سایر امامزادگان واجب التعظیم، زمینه گردشگری زیارتی فارس را فراهم کرده است.
  استاندار فارس با اشاره به آثار تاریخی استان که ثبت جهانی شده اند، ظرفیت تاریخی فارس را بی نظیر عنوان کرد و اظهار داشت: وجود آثار طبیعی همچون آبشار مارگون، دومین پیست اسکی کشور و... در همه 37 شهرستان فارس پتانسیل گردشگری طبیعی را مهیا نموده است.
وی شیراز را قطب پزشکی جنوب کشور و مقصد بسیاری از ساکنین کشور‌های حوزه‌ی خلیج فارس دانست و افزود: فارس به سبب پزشکان متخصص و بیمارستان‌های به روز و تجهیزات کامل در گردشگری سلامت نیز نقش خاصی دارد.
دکتر ایمانیه در ادامه به منظور ارتقای جایگاه گردشگری و افزایش ظرفیت‌های آن در استان و سراسر کشور اظهار داشت: می‌بایست برای تکمیل پروژه‌ها اعتبار ویژه‌ای در نظر گرفته شود و یا از طریق مشارکت با بخش خصوصی نسبت به اتمام آن‌ها اقدام شود.
استاندار فارس بر ضرورت راه اندازی معاونت گردشگری در تمام استان‌ها تاکید کرد و افزود: نسبت به عضویت معاونت گردشگری در کمیسیون‌هایی از جمله ماده 5، امور زیربنایی، ماده 100، تبصره 18، تبصره 16 و... به دلیل ارتباط با آثار تاریخی، صنایع دستی و گردشگری اقدام شود.
وی بر اختصاص 100 درصدی درآمد مراکز گردشگری پرتردد به استان تاکید کرد و اظهار داشت: اداره‌ی، آثار تاریخی استان‌ها را به خودشان واگذار کنید، همچنین اختیار واگذاری ابنیه‌های رها شده تاریخی با مدت زمان طولانی به استان‌ها تفویض شود.
دکتر ایمانیه ایجاد پلیس گردشگری به منظور حفظ امنیت گردشگران را از دیگر راه‌های توسعه گردشگری کشور عنوان کرد و افزود: ایجاد وحدت رویه در اداره بنا‌های تاریخی تحت مدیریت دستگاه‌های مختلف و صدور مجوز ورود اتوبوس‌های دو طبقه نیز می‌تواند توسعه‌ی گردشگری کشور را توسعه دهد.
وی خواستار حمایت ویژه به منظور ایجاد تاسیسات گردشگری در کنار آبگیر‌ها و دریاچه‌های سد‌ها شد و تصریح کرد: تهیه‌ی بسته‌های سرمایه گذاری و به دنبال آن برگزاری همایش ویژه سرمایه گذاری منحصر به هر استان در دستور کار قرار گیرد.
استاندار فارس خواستار تعیین متولی اصلی گردشگری سلامت در کشور شد و تاکید کرد: سرمایه گذاری در آموزش شهروندان در حوزه فرهنگ گردشگری و پذیرش گردشگری می‌بایست بصورت جدی مورد توجه مسئولین کشوری قرار گیرد.
وی افزود: تعیین تکلیف متولی خانه‌های مسافر و روستا‌های گردشگری از دیگر راه‌های توسعه صنعت گردشگری است. تعریف بسته‌های معافیت مالیاتی در گردشگری و صنایع دستی، اختصاص وام گردشگری و تهیه فیلم‌ها و انیمیشن‌های متناسب از کانون‌های زیارتی و گردشگری نیز می‌تواند به توسعه و ارتقای جایگاه گردشگری کشور منجر شود.

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/300739/پیشگامی-فارس-در-تدوین-تقویم-رویداد‌های-گردشگری-درکشور
بستن   چاپ