پیام فارس
رجعت سفیران غربت و مظلومیت، یاد شهدای مدافع حرم را زنده کرد
جمعه 14 مرداد 1401 - 18:36:09
پیام فارس - به گزارش خبرگزاری فارس از کوار، حجت‌الاسلام‌ مجید گشول در آئین عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته شهرستان کوار ارتباط و تسلیم را دو رکن از ارکان مهدویت دانست و اظهار داشت: باید حقیقیت آنها را از درون منابع اسلامی استنباط کرد و با امام زمان مان پیوند و ارتباط برقرار کنیم.
خطیب جمعه کوار افزود: راه های ارتباطات با ولی عصر(عج) زیاد است یکی از راه های پیوند و ارتباط با امام زمان(عج) سلام کردن به حجت خدا و خلیفه خداست.
شایسته است مؤمنان روزانه و شبانه به امام زمان(عج) سلام کنند.مقام خونخواهی امام حسین همراه با امام زمان از آرزوهای شیعه است.
حجت الاسلام گشول در خطبه دوم ضمن گرامی‌داشت یاد و نام شهدای از صدر اسلام تا به امروز افزود: هویت پیکر مطهر شهیدان مدافع حرم «عبدالله اسکندری»، «رحیم کابلی»، «مصطفی تاش موسی»، «محمدامین کریمیان» و «عباس آسمیه» از طریق تطبیق نمونه DNA در مرکز ژنتیک سپاه شناسایی و تایید شد و پیکرهای مطهر این شهدا به میهن اسلامی بازگشت.
وی اظهار کرد: قافله سالار این 5 شهید، سردار شهید عبدالله اسکندری (قصرالدشت شیراز) است وی از هم‌رزمان حاج احمد متوسلیان و جزو فرماندهان دفاع مقدس به شمار می‌آمدند و پس از جنگ نیز در سنگرهای سازندگی در قرارگاه خاتم و سپس در سمت مدیرکلی بنیاد شهید استان فارس به خدمت مشغول شد. ایشان، نخستین شهید ایرانی بود که تکفیری‌ها با بغض و کینه خود سر از پیکرش جدا کرده و بر نیزه آویختند. اکنون پیکر پاکش پس از هشت سال به میهن اسلامی بازگشته است.
امام جمعه کوار ادامه داد: سه نفر از این شهیدان شهیدرحیم کابلی (بهشهر)، شهید محمد امین کریمیان(بابلسر) و شهید تاش موسی(رامسر) از شهدای خطه دلاورخیز و شهیدپرور مازندران هستند.
حجت‌الاسلام گشول گفت: یکی از این شهدا یعنی روحانی شهید حجت الاسلام محمد امین کریمیان از رزمندگان ایرانی یگان فاطمیون بود که در کنار هم‌رزمان افغانستانی خود به شهادت رسیدو شهید عباس آسمیه اهل استان البرز یکی از 13شهید مدافع حرم ایرانی است که در نبرد نفس‌گیر روز 21دی ماه 1394 به شهادت رسیدند.
وی افزود: خانواده بزرگوار شهید حاج عبدالله اسکندری حاضر نشدند بدن مطهر شهید را در مقابل پول با داعشی های تکفیری معاوضه کنند اما اینک اراده الهی بر آن تعلق گرفت که در ماه پیروزی خون‌ بر شمشیر و در ماه شهادت اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام بدن مطهر این شهید پرافتخار به‌همراه ابدان مطهر دیگر مدافعان حرم به میهن اسلامی بازگردد و بار دیگر امواج بیداری و عزت و کرامت را در کشور بگستراند.
خطیب جمعه کوار بیان کرد: همه ملت غیور ایران به‌ویژه مردم شهیدپرور استان فارس در برابر این لاله‌های به‌خون‌غلتیده اظهار ادب و احترام می‌کنند و از این شهدای گلگون‌کفن، درس اخلاص ، صداقت، شجاعت، فداکاری و ازجان‌گذشتگی و خداخواهی می‌گیرند.
حجت‌الاسلام گشول ضمن قدردانی از مدیریت جهادی سیل در استان و شهرستان کوار با بیان اینکه بازنگری در سیاست‌ها و ساختار مدیریت بحران کشور لازم است اظهار داشت: تجربه بلایای متعدد در کشور ما ضرورت توجه به امر پیشگیری از ایجاد بحران و فعالیت در عرصه‌های کاهش خطرپذیری و ارتقای تاب‌آوری را جدی‌تر کرده است.
وی ادامه داد: ضعف در زمینه اطلاع‌رسانی به‌موقع مردم در حوادث، که در سیلاب‌های اخیر در مواردی وجود داشت، همواره بر شدت بحران می‌افزاید و این در حالی بوده که ظرفیت شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی و تأثیر آن‌ها در زمان مدیریت بحران غیرقابل انکار است.
امام جمعه کوار افزود: فقدان روش‌های پیشگیرانه و تأکید و پافشاری در تخصیص بودجه به امر پیشگیری و کم کردن دامنه بحران و تاب‌آورنمودن کلیه فضا‌ها و بافت‌های شهری و روستایی تحت خطر در سطح کشور یکی دیگر از نقد‌های موجود است.
حجت‌الاسلام گشول با برشمردن مشکلات در این زمینه اظهار داشت: ناهماهنگی میان دستگاه‌ها، عدم وجود برنامه‌های راهبردی و همچنین ضعف بدنه کارشناسی و مدیریتی متخصص این حوزه از دیگر مشکلاتی است که لازمه آن اقتدار کافی برای اجرایی‌شدن تصمیمات کلان است. اقتداری که باید آن را به نهادی خاص واگذار کرد.
آبخیزداری و آبخوان‌داری؛ علاج بحران مزمن سیلاب‌ها ست
وی گفت: بالا بودن آسیب‌های سیلاب در شهرها عمدتاً به دلیل گسترش شهرها و قرارگیری برخی از بخش‌های شهرها در حاشیه رودخانه‌ها، تخریب پوشش گیاهی و منابع طبیعی در حوضه‌های بالا دست شهری و از همه مهم‌تر بی‌توجهی به موضوع آبخیزداری و آبخوان‌داری است که افزون بر مقابله با سیلاب‌های مخرب و ویرانگر، آثار و فواید متعددی از جمله مقابله با ریزگردها، عدم نیاز به سرمایه‌گذاری کلان، مدیریت صحیح منابع آب، مقابله با فرسایش خاک و فرونشست زمین، و... نیز دارد.
خطیب جمعه کوار با بیان راهکارها و علاج مشکلات این چنینی عنوان کرد: مسلماً یکی از راهکارهای اصلی و مؤثر در مهار سیلاب‌ها و تبدیل این تهدید به فرصت، کاربست مهار و نفوذ دادن آب به داخل زمین و ذخیره در آبخوان‌ها(سفره‌های آبی) است که در اصطلاح آبخیزداری(حفظ حوضه‌های آبریز) و آبخوان‌داری(ذخیره‌سازی آب‌ها) نامیده می‌شود، مفهومی که رهبر معظم انقلاب نه تنها بارها و بارها در بیانات خود بدان تأکید کرده‌اند بلکه باید گفت ایشان از معدود افرادی هستند که همواره و بدون انقطاع طی سالیان متمادی، بر پیگیری جدیِ طرح‌های آبخیزداری اصرار ورزیده‌اند و حتی در چندین نوبت مبالغ قابل توجهی از صندوق ذخیرۀ ارزی جهت انجام طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری اختصاص داده‌اند.
انتهای پیام/م

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/273922/رجعت-سفیران-غربت-و-مظلومیت،-یاد-شهدای-مدافع-حرم-را-زنده-کرد
بستن   چاپ