پیام فارس
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس:
تأکید بر نماز اول وقت و حفظ شعائر دینی به ویژه ایام محرم
سه شنبه 24 تير 1404 - 07:34:38
پیام فارس - جلسه شورای فرهنگی استانداری فارس، به ریاست امین کهوا، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری، با حضور اعضای شورا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس؛ امین کهوا معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس گفت: در این جلسه مسائل مرتبط با برنامه‌های فرهنگی در سطح استانداری و ادارات تابعه مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
در ابتدای جلسه، معاون توسعه مدیریت و منابع ضمن خیرمقدم به اعضا، بر اهمیت نقش فرهنگ دینی در ارتقاء کیفیت فعالیت‌های اداری و تقویت همبستگی اجتماعی تأکید کرد.
کهوا به ویژه بر رعایت نماز اول وقت به عنوان یکی از ارکان مهم فرهنگی و دینی تأکید و خواستار اهتمام جدی تمامی کارکنان به این فریضه الهی شدند.
کهوا با اشاره به فرارسیدن ایام محرم به موضوع حفظ و گرامیداشت شعائر دینی تاکید کرد.
وی به برنامه‌ریزی‌های منسجم برای بزرگداشت این ماه عزاداری و ترویج فرهنگ حسینی اشاره کرده و افزود: لازم است مناسک دینی تقویت و بر ایجاد فضای معنوی در محیط‌های کاری اهتمام ورزید تا علاوه بر حفظ سنت‌های دینی، زمینه ارتقاء اخلاق و روحیه جمعی فراهم شود.
در پایان جلسه، تصمیم گرفته شد که هماهنگی‌های لازم برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی مرتبط با نماز اول وقت و ایام محرم در تمامی ادارات استان با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گیرد تا این ارزش‌های فرهنگی در سطح گسترده‌تری نهادینه گردد.

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/967192/تأکید-بر-نماز-اول-وقت-و-حفظ-شعائر-دینی-به-ویژه-ایام-محرم
بستن   چاپ