پیام فارس
شاه چراغ ، سیاهپوش سالروز شهادت سید الساجدین (ع)
سه شنبه 17 تير 1404 - 08:33:05
پیام فارس - حرم امن امین ولایت در سالروز شهادت امام سجاد (ع) به سوگ نشست .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس ، سومین حرم اهل بیت شاهچراغ (ع) هم‌زمان با 12 محرم سالروز شهادت پیشوای چهارم شیعیان، پیام‌آور کربلا، سید الساجدین، امام زین العابدین (ع)، غرق در عزا و ماتم است.
آستان مقدس احمدی و محمدی از صبح امروز میزبان عاشقان و دلسوختگان چهارمین امام شیعیان حضرت سجاد (ع) است؛ زائران و مجاورانی که برای عرض تسلیت، خود را به حرم مطهر رسانده و در سوگ امام زین العابدین (ع) سوگواری می‌کنند.
مرثیه سرایی، قرائت قرآن و سخنرانی از جمله برنامه‌های حرم مطهر شاهچراغ (ع) در سالروز شهادت چهارمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت امام زین العابدین (ع) است.
مساجد، تکایا، حسینیه‌ها و هیئات عزاداری نیز امروز مراسم عزاداری در ماتم شهادت امام سجاد (ع) برگزار می‌کنند.
دوازدهم محرم سالروز شهادت اسوه عابدان، سید ساجدان، زین العابدین امام سجاد (ع) است، امامی که پیام‌آور واقعه عاشورا و پیوند دهنده مردم با خدا به وسیله دعا بود.کسی که پیام‌آور واقعه عاشورا و ابقا کننده شیعه در خفقان دوران حکومت اموی است.
بعد از واقعه عاشورا حضرت امام سجاد (ع) به همراه حضرت زینب (س) با خطبه‌های کوبنده و قراء یزید و یزیدیان را بیشتر رسوا کردند و موجب ماندگاری نهضت عاشورا شدند، ایشان به همراه حضرت زینب (س) توانستند آن‌چه را که در کربلا به وقوع پیوست به مردم انتقال دهند و قیام کربلا را برای همیشه زنده نگه دارند.
امام سجاد (ع) در زنده نگه نگهداشتن واقعه عظیم عاشورا نقش مهم و بسزایی را ایفا کردند.
این امام همام سرانجام در پنجاه و هفت سالگی در محرم سال 95 قمری، بر اثر زهری که به دستور ولید بن عبدالملک اموی به آن حضرت خورانیده شد در مدینه منوره به شهادت رسیدند و در قبرستان بقیع در جوار قبر مطهر عمویش امام حسن‌مجتبی علیه‌السلام به خاک سپرده شد.

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/966147/شاه-چراغ-،-سیاهپوش-سالروز-شهادت-سید-الساجدین-(ع)
بستن   چاپ