هشدارهای جدی درباره مصرف گوشت قربانی
سه شنبه 13 خرداد 1404 - 13:59:01
|
|
پیام فارس - خراسان / با نزدیک شدن عید سعید قربان و ذبح دام قربانی به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان، به ویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، باید حواستان به یک سری توصیه های بهداشتی باشد و گوشت قربانی را فوری مصرف نکنید. افراد باید از خرید دام زنده یا گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه دام پزشکی ذبح و عرضه میشوند، خودداری کنند. دام زنده را باید از میادین عرضه مجاز و تحت نظارت سازمان دام پزشکی خرید. توصیه میشود افراد از دستکاری، کندن و له کردن کنههای موجود روی بدن دام جدا خودداری کنند و ذبح دام صرفا در کشتارگاههای تحت نظارت شبکه دام پزشکی انجام شود و افراد به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند.افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح دام ضدعفونی و همچنین خونابهها را به طریق بهداشتی دفع کنند. همچنین به هیچ وجه دامی را که دارای علایم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنید. گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل 24 ساعت در دمای 4درجه سانتیگراد در یخچال قرار داده شود. جگر و سایر امعا و احشای دام هم پس از 48 ساعت نگهداری در دمای 4درجه سانتیگراد باید مصرف شود و از مصرف گوشت و جگر نیمپز خودداری کنید. همچنین افرادی که گوشت خرد میکنند، بهخصوص زنان خانهدار باید حتما از دستکش استفاده کنند.
http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/960707/هشدارهای-جدی-درباره-مصرف-گوشت-قربانی
|