پیام فارس
اهدای مدارک تاریخی دبیرستان ملی نمازی شیراز به مرکز اسناد جنوب کشور
چهارشنبه 7 خرداد 1404 - 13:27:10
پیام فارس - شیراز- اسناد و مدارک دبیرستان ملّی نمازی شیراز از قدیمی‌ترین مدارس کشور برای حفظ و نگهداری اصولی به مدیریت اسناد و کتابخانه ملّی منطقه جنوب کشور در شیراز اهدا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، اسناد و مدارکی از دبیرستان ملّی نمازی شیراز توسط آقای علی نقی سلاحی به مدیریت اسناد و کتابخانه ملّی منطقه جنوب کشور در شیراز اهدا شد.
این مجموعه ارزشمند از دبیرستان نمازی شیراز شامل دست‌نوشته‌هایی با موضوعات دفاتر دخل و خرج، دفاتر ثبت نمره دانش‌آموزان و وظایف مفتش مدرسه نمازی و کتب درسی از جمله جواهرالصرف ، قوۀ فکر، آئین تربیت، آئین خرد، دستور املاء و خلاصه تاریخ عالم و نیز قطعاتی عکس از کارکنان و دانش‌آموزان این مدرسه در سالهای اولیّه تأسیس است.

پیام فارس


کتب نفیس از جمله مرامنامه و نظام اساسی اتحادیه دانش‌پژوهان ایران، رساله آداب المشق میرعمادالحسنی ، آموزشگاه انگلیسی بدیع شیراز و کتب ادعیه و اذکار که توسط نخستین چاپخانه‌های شیراز همچون چاپخانه محمدی، مصطفوی، و سعادت به چاپ رسیده‌اند و برخی صفحات نشریات قدیم شیراز مانند تخت جمشید، عدل و گلستان از سایر منابع ارزشمند اهدایی در این مجموعه است.

پیام فارس


‌گفتنی است دبیرستان ملی نمازی شیراز در ابتدا به صورت یک مدرسه چهار کلاسه خیریه، در سال 1292 ش . توسط مرحوم حاج محمدحسین نمازی از فرهنگ دوستان شیراز تأسیس شده است و پس از آن گسترش یافته است.
این مجموعه توسط آقای علی‌نقی سلاحی، از فرزندان محمدهادی سلاحی به این مدیریت اهدا شده است. مرحوم محمدهادی سلاحی ناظم و دبیر این دبیرستان بوده که خدمات مهمی از جمله ایجاد کتابخانه برای این مدرسه را در پرونده کاری خود دارد.

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/959884/اهدای-مدارک-تاریخی-دبیرستان-ملی-نمازی-شیراز-به-مرکز-اسناد-جنوب-کشور
بستن   چاپ