پیام فارس
اعلام خبر شناسایی پیکر شهید ابراهیم رحمانیان کوشککی به خانواده‌ وی
شنبه 3 خرداد 1404 - 18:56:16
پیام فارس - جهرم- با حضور مسئولان محلی و نظامی در دفتر امام جمعه جهرم، خبر شناسایی شهید ابراهیم رحمانیان کوشککی به خانواده وی اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، با حضور مسئولان محلی و نظامی در دفتر امام جمعه جهرم، خبر شناسایی شهید ابراهیم رحمانیان کوشککی به خانواده وی اعلام شد.
در این مراسم حجت‌الاسلام و المسلمین محمد حسین مدبر امام جمعه جهرم با اشاره به گذشت 43 سال از شهادت این شهید بزرگوار، به رنج والدین او اشاره کرد که پیش از این، دار فانی را وداع گفتند و هرگز موفق به دیدار پیکر فرزندشان نشدند.

پیام فارس


سرهنگ فراشانی مسئول ایثارگران سپاه فجر، با اشاره به اینکه شهید ابراهیم رحمانیان در سال 1361 در عملیات بیت‌المقدس به شهادت رسیده بود، گفت: پیکر این شهید در سال 1377 تفحص و به عنوان شهید گمنام در شیراز دفن شده بود. با انجام آزمایش‌های خون از خواهران شهید و تطبیق آن با نمونه‌های موجود، هویت شهید رحمانیان از سوی تأیید شد.
وی ادامه داد: مراسم رونمایی از سنگ‌مزار این شهید روز پنج‌شنبه این هفته در شیراز برگزار خواهد شد و از خانواده شهید و مردم جهرم برای حضور در این مراسم دعوت می‌شود.

پیام فارس


خواهران شهید رحمانیان با ابراز خوشحالی از شناسایی پیکر برادرشان، گفتند: ما در تمام این سال‌ها چشم‌به‌راه پیدا شدن پیکر برادرمان بودیم و امروز بسیار خوشحالیم که بالاخره هویت او مشخص شد، ای کاش پدر و مادرمان زنده بودند و این لحظه را می‌دیدند و از همه مسئولانی که در این راه زحمت کشیدند، صمیمانه تشکر می‌کنیم.

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/959237/اعلام-خبر-شناسایی-پیکر-شهید-ابراهیم-رحمانیان-کوشککی-به-خانواده‌-وی
بستن   چاپ