پیام فارس
شهید جمهور مظلوم‌ترین رئیس جمهور ایران است
چهارشنبه 31 ارديبهشت 1404 - 13:19:27
پیام فارس - فرمانده سپاه ناحیه احمدبن موسی شیراز، مظلومیت شهید رئیسی در برابر هجمه‌ها و بی‌مهری‌های سیاسی را از تفاوت‌های عمده دولت سیزدهم با دیگر دولت‌ها تاکنون عنوان کرد. - اخبار استانها -
سرهنگ پاسدار حسین غلباش در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در شیراز، با اشاره به اینکه این ایام مصادف با سالروز غروب سوزناک بزرگ مردی از سلسله سادات جلیل القدر و ذریه حضرت صدیقه طاهره (س) است که فقط یک مرتبه طلوع کرد، اما تلألو نورانی وجود او تا ابدیت انقلاب اسلامی را منور می‌کند، اظهار کرد: یکی از تفاوت‌های دولت شهید رئیسی با دیگر دولت‌ها را می‌توان به مظلومیت این شهید عزیز در برابر هجمه‌ها و بی‌مهری‌های سیاسی اشاره کنیم.
وی تصریح کرد: ایشان مظلوم‌ترین رئیس جمهور تاریخ انقلاب بودند، در حالی که شبانه روز برای رفاه مردم می‌کوشید، اما برخی رسانه‌ها و جریان‌ها بی‌انصافانه در حق وی جفا کردند.
فرمانده سپاه ناحیه احمدبن موسی شیراز از دیگر تفاوت‌های این دولت با دیگر دولت‌ها تاکنون انقلاب را جوانگرایی و میدان دادن به جوانان، ولایت‌مداری و ولایت‌پذیر بودن عنوان کرد و ادامه داد: فسادستیزی، پرکاری و خستگی‌ناپذیری، عدالت محوری، و خدمت بی‌منت، از دیگر تفاوت‌های شاخص این دولت با دیگر دول است.
به گفته غلباش، مهمترین تفاوت را می‌توان به جایگاه ویژه شهید رئیسی، اشاره کرد که رهبر معظم انقلاب درباره شهید رئیسی سخنانی فرمودند که درباره هیچ فرد دیگری بیان نکرده‌اند و این نشان‌دهنده عظمت این شخصیت است.
انتهای پیام/424/

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/958113/شهید-جمهور-مظلوم‌ترین-رئیس-جمهور-ایران-است
بستن   چاپ