پیام فارس
تولید علم در حوزه های علمیه مقدمه‌ای برای شکل‌گیری تمدن اسلامی است
چهارشنبه 31 ارديبهشت 1404 - 12:21:16
پیام فارس - شیراز- مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه فارس گفت: رشد فضای تولید علم در حوزه‌های علمیه برادران و خواهران زمینه ساز و مقدمه‌ای برای شکل‌گیری تمدن اسلامی است.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا محمودی صبح چهارشنبه در همایش حوزه انقلابی حوزه منتظر در حرم شاهچراغ ( ع) با بیان اینکه این همایش با هدف شکوفا کردن استعدادهای اساتید و طلاب حوزه‌های علمیه و ترویج فرهنگ پژوهش و تحقیق در این حوزه‌ها است، گفت: این همایش‌ها و رویدادها به عنوان فرصت‌های مناسبی برای توسعه فضای علمی و تولید محتواهای علمی در سطح ملی و استانی محسوب می‌شوند.
وی با اشاره به این موضوع که این همایش از یادگارهای آیت الله اسدالله ایمانی، امام جمعه سابق شیراز و نماینده سابق مقام معظم رهبری در استان فارس است، ادامه داد: با توجه به حمایت‌های ویژه نماینده ولی فقیه در استان فارس این همایش‌ها در سطح ملی برگزار شده و مورد استقبال گسترده قرار گرفته است و از 16 استان کشور مقالات و تولیدات علمی ارسال شده است.
مدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه فارس افزود: در سال جاری، بیش از 100 مقاله، کتاب و تحقیقات پایانی در حوزه‌های مرتبط ارائه شده است که هدف از برگزاری این رویدادها، رشد فضای تولید علم در حوزه‌های علمیه برادران و خواهران است که می‌تواند مقدمه‌ای برای شکل‌گیری تمدن اسلامی باشد.
حجت الاسلام محمودی گفت: این همایش‌ها در راستای تبیین بیانات مقام رهبری و بیانیه‌ای است که به مناسبت صدمین سال تأسیس حوزه علمیه قم صادر شده است.
مدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه فارس تصریح کرد: تلاش می‌شود با بهره‌گیری از ظرفیت‌های استانی و همکاری با رسانه ملی و صدا و سیمای استان، فرهنگ پژوهش و تحقیق در سطح استان تقویت شده و جایگاه شایسته‌ای برای آن در جامعه ایجاد گردد و در نهایت هدف نهایی ارتقا جایگاه علمی و فرهنگی استان و تحقق چشم‌اندازهای 20 تا 30 ساله حوزه‌های علمیه است.

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/958095/تولید-علم-در-حوزه-های-علمیه-مقدمه‌ای-برای-شکل‌گیری-تمدن-اسلامی-است
بستن   چاپ