پیام فارس
شهید رئیسی کارگزار و مسئول تراز برای جمهوری اسلامی بود
سه شنبه 30 ارديبهشت 1404 - 14:24:15
پیام فارس - کازرون-امام جمعه کازرون گفت: شهید آیت الله رئیسی حقیقتا خدمتگزار به قشر محروم جامعه و مسئولی تراز در جمهوری اسلامی بود.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسن مهبودی ظهر سه شنبه در مراسم یکمین سالگرد شهادت شهدای خدمت، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تشکر از حضور با شکوه مردم در مراسم شهدا، گفت: شهید آیت الله رئیسی هیچ وقت از یاد مردم ایران فراموش نخواهد شد.
وی ادامه داد: کسی که بنده خدا شود و در پیشگاه خداوند متعال خود را قرار دهد محبوب خواهد شد و اگر همه عالم نسبت به او نیت بد داشته باشند رستگار خواهد شد چرا که خداوند مدافع اهل ایمان است.
امام جمعه کازرون افزود: محبت کردن و نیکی کردن به دیگران انسان را محبوب مردم قرار می‌دهد و هر کس نفعش برای مردم و جامعه بیشتر باشد رو سفید خواهد شد و شهید آیت الله رئیسی حقیقتاً خدمتگزار به قشر محروم جامعه بود چرا که کارگزار و مسئول تراز برای جمهوری اسلامی را در خدمت نمودن به همگان نشان داد.
حجت الاسلام مهبودی به خدمات و فراهم نمودن شغل در دولت شهید رئیسی به کشور در طول سه سال خدمت در قوه مجریه اشاره کرد و گفت: وقتی به خدمات شبانه روزی شهید رئیسی در طول سه سال خدمت در قوه مجریه نگاه می‌کنیم، شهادت را ثمره مجاهدت‌های شبانه روزی و خستگی ناپذیر این شهید والامقام خواهیم دانست.
وی ادامه داد: شهید آیت الله رئیسی، رئیس جمهور محبوب، مخلص، خدمتگزار، مردمی، با صداقت، به دور از حاشیه، خستگی ناپذیر، اهل دعا، توسل و راز و نیاز و در عین حال جدی بود که به معنای واقعی کلمه ولایت مدار، خدمتگزار و متواضع در همه احوال بود.
امام جمعه کازرون تصریح کرد: به پاس خدمات، تلاش‌های شبانه روزی و مجاهدت‌های حضرت آیت الله رئیسی خداوند متعال بالاترین مدال را که شهادت در راهش می‌باشد، بر گردن این شهید عزیز قرار داد.

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/957850/شهید-رئیسی-کارگزار-و-مسئول-تراز-برای-جمهوری-اسلامی-بود
بستن   چاپ