پیام فارس - آخرین خبر /دارچین دارای خواص آنتیاکسیدانی، آنتیبیوتیکی و ضدالتهابی است
دارچین فقط طعم غذاها و نوشیدنیهای شما را بهتر نمیکند، بلکه فواید سلامتی زیادی نیز دارد.
برخی تحقیقات نشان میدهند که دارچین برای افراد مبتلا به دیابت مفید می باشد دارچین میتواند قند خون را کاهش دهد. دارچین همچنین ممکن است کلسترول افراد مبتلا به دیابت را کاهش دهد.
همچنین دارچین برای کاهش وزن و چاقی را پیشنهاد می شود. گاهی از آن برای سندروم روده تحریکپذیر یا مشکلات دیگر معده و روده استفاده میشود.
دارچین حاوی پتاسیم، منیزیم و کلسیم است. پتاسیم به مقابله با تأثیر سدیم بر فشار خون کمک کرده و ضربان قلب را کنترل میکند. همچنین، پتاسیم در عملکرد اعصاب نقش دارد.
منیزیم و کلسیم با هم کار میکنند تا ضربان قلبی سالم را حفظ کنند. این دو ماده معدنی برای سلامت استخوانها ضروری هستند و از ضعیف شدن استخوانها، جلوگیری میکنند.
علاوه بر این، دارچین میتواند فواید سلامت دیگری نیز ارائه دهد، مانند:
ضد التهاب
دارچین یک ضدالتهاب مؤثر است. پژوهشگران مواد شیمیایی گیاهی موجود در دارچین را مورد آزمایش قرار دادند و اثرات آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی آن را کشف کردند.
پیشگیری از سرطان
رشد عروق جدید فرآیندی است که طی آن رگهای خونی جدید برای تغذیه تومورها تشکیل میشوند. یکی از کلیدهای درمان سرطان، متوقف کردن رشد عروق است. دارچین میتواند رشد عروق، رشد سلولها و سیگنالدهی سلولی را کند یا متوقف کند.
خواص آنتیبیوتیکی
ترکیب سینامالدهید که عامل بوی خاص و طعم دارچین است، اثرات آنتیبیوتیکی گستردهای دارد. سینامالدهید علیه چندین باکتری و ویروس مانند استافیلوکوک، ایکولای، سالمونلا و کاندیدا آزمایش شده است. پژوهشگران دریافتند که این ترکیب توانسته از رشد این باکتریها جلوگیری کند.
محافظت در برابر استرس اکسیداتیو
دارچین دارای مقدار زیادی آنتیاکسیدان مانند پلیفنولها است که میتواند بدن شما را از آسیب اکسیداتیو محافظت کند. آنتیاکسیدانهای موجود در دارچین به قدری قوی هستند که گاهی به عنوان یک نگهدارنده غذایی طبیعی استفاده میشود.
کارشناسان مشاهده کردهاند که مصرف مکملهای دارچین میتواند سطح آنتیاکسیدانهای موجود در خون را افزایش دهد و نشانگرهای التهاب را کاهش دهد.
پیشگیری از بیماریهای قلبی
دارچین ممکن است سطح تریگلیسیرید و کلسترول کلی شما را کاهش دهد که میتواند به پیشگیری از بیماریهای قلبی کمک کند. مصرف مکملهایی که روزانه حداقل 1.5 گرم دارچین دارند، ممکن است سطح کلسترول کلی،LDL (کلسترول بد)، تریگلیسیرید و قند خون را در صورت داشتن بیماری متابولیک کاهش دهد
ممکن است مصرف مداوم دارچین به مدت 7 هفته فشار خون را کاهش دهد.
دارچین همچنین می تواند برای موارد زیر مفید باشد:
بیماری آلزایمر
HIV
پوسیدگی دندان
آلرژیها
عوارض جانبی دارچین:
تحریک و آلرژی: دارچین معمولاً عوارض جانبی ندارد. اما مصرف زیاد آن میتواند دهان و لبها را تحریک کرده و باعث زخم شود. برخی افراد ممکن است به آن آلرژی داشته باشند که ممکن است باعث قرمزی و تحریک شود، بهویژه اگر روی پوست قرار گیرد.
سمیت: مصرف زیاد دارچین کاسیا ممکن است سمی باشد، بهویژه اگر مشکلات کبدی دارید. کومارین، یک ترکیب موجود در برخی محصولات دارچینی، میتواند به مشکلات کبدی منجر شود، اما مقدار موجود در دارچین معمولاً به اندازهای کم است که مشکلساز نمیشود.
کاهش قند خون: دارچین قند خون را تحت تأثیر قرار می دهد، بنابراین اگر دیابت دارید و مکملهای دارچین مصرف میکنید، ممکن است نیاز به تنظیم درمان خود داشته باشید.
تداخلات دارویی: اگر داروی خاصی را به طور منظم مصرف میکنید، قبل از شروع مصرف مکملهای دارچین با پزشک خود مشورت کنید. دارچین ممکن است بر عملکرد آنتیبیوتیکها، داروهای دیابت، رقیقکنندههای خون، داروهای قلبی و سایر داروها تأثیر بگذارد.
خبرنگار: سحر تقدیسی
منبع: webmd
بازار
![]()