پیام فارس
اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز شیراز
چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404 - 15:23:47
پیام فارس - شیراز- فرمانده انتظامی فارس از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز در شهر شیراز خبر داد و گفت: امنیت و آرامش مردم، خط قرمز پلیس است.

به گزارش خبرنگار مهر ، سردار عزیزاله ملکی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران از اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی و پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز در شهر شیراز خبر داد و گفت: امنیت و آرامش مردم، خط قرمز پلیس است.
وی ادامه داد: در راستای اجرای این طرح، 123 معتاد متجاهر جمع آوری، 29 خرده فروش مواد مخدر دستگیر و بالغ بر 35 کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد.
فرمانده انتظامی فارس با اشاره به دستگیری 15 سارق در اجرای این طرح، افزود: در این راستا 40 دستگاه تلفن همراه مسروقه و تعداد زیادی اموال مسروقه دیگر از مخفیگاه سارقان کشف گردید.
سردار ملکی گفت: دستگیری 32 نفر اتباع غیر مجاز، کشف 160 هزار نخ انواع سیگار قاچاق و کشف تعداد زیادی سلاح سرد و گرم از دیگر نتایج اجرای این طرح است.
فرمانده انتظامی استان فارس با تأکید بر اجرای مستمر و قاطعانه طرح‌های انتظامی در سطح استان فارس و به ویژه شهر شیراز، به مخلان نظم و امنیت مردم هشدار داد و تصریح کرد: پلیس فارس قاطعانه و برابر با قانون با این افراد برخورد می‌کند و در این مسیر از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد کرد.

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/956053/اجرای-طرح-ارتقاء-امنیت-اجتماعی-و-پاکسازی-نقاط-آلوده-و-جرم-خیز-شیراز
بستن   چاپ