پیام فارس
تاریخچه زنده فوتبال فارس دور هم جمع شدند
دوشنبه 22 ارديبهشت 1404 - 15:08:35
پیام فارس - دهه های سی و چهل شمسی دوران رونق زمین های خاکی در فوتبال ایران بود، دورانی که ستاره های تابناک فوتبال این سرزمین از همان زمین های خاکی درخشش خود را آغاز کردند.
غلامحسین پیروانی نیز یکی از همان بچه هایی بود که جادوی فوتبال او را مسحور خویش کرد و وقتی از طرف پدرش مرحوم حاج اسفندیار و برادر بزرگترش مرحوم حاج عزیز انتخابش مورد تأیید قرار گرفت، دیگر هروقت می خواستی غلام را ببینی باید در یکی از زمین های خاکی پرشمار شیراز او را پیدا می کردی.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او که از جوانی طالب شور و هیجان بود در فوتبال این خصیصه را یافته بود و با تمرینات مستمر و سخت کوشی فراوان خیلی زود خود را در فوتبال شیراز مطرح کرده و به تیم برق شیراز پیوست.
غلامحسین پیروانی بیش از دو دهه فوتبال خود را در تیم برق شیراز به عنوان یک مدافع متعصب و جنگنده پشت سر گذاشت و سپس در حالی که بازوبند کاپیتانی نارنجی پوشان را به بازو داشت از فوتبال خداحافظی کرد.

پیام فارس

شاغلام فوتبال در طی دوران بازیگری، غیر از کاپیتانی باشگاه برق شیراز در رده امید و جوانان ملی نیز با عنوان کاپیتان به افتخاراتی دست یافت. مهمترین این عناوین بالابردن جام قهرمانی فوتبال جوانان آسیا در سال 1355 بود که متأسفانه با گذشت نیم قرن هنوز در فوتبال ما این افتخار تکرار نشده است.
پیروانی پس از خداحافظی از فوتبال، به مربیگری این رشته روی آورد و سرمربیگری تیم های برق شیراز، فجر سپاسی شیراز، صنعت نفت آبادان و ابومسلم مشهد را عهده دار شد. همچنین در رده ملی نیز سرمربیگری تیم ملی امید را در دست گرفت.
درخشان ترین دوران مربیگری پیروانی به حضور در فجرسپاسی شیراز مربوط می شود که با اعتقاد و اعتماد به جوانان، تیم فجر را به عنوان کارخانه بازیکن سازی فوتبال ایران معرفی نمود.
از جمله جوانانی که غلامحسین پیروانی به فوتبال ایران معرفی کرد می توان به افشین پیروانی، سید مهدی رحمتی، مهرزاد معدنچی، سیاوش اکبرپور، مهدی رجب زاده، امید روانخواه و ... نام برد که سال ها در سطح اول فوتبال باشگاهی و ملی ایران درخشیدند و اکثر آنان نیز هم اکنون به عنوان مربیان جوان مشغول به کار هستند.
غلامحسین پیروانی گذشته از دنیای فوتبال از شخصیتی کاریزماتیک برخوردار است، چنانچه انسان از همنشینی و همصحبتی با وی لذت خواهد برد و این لذت زمانی چند برابر می شود که به دلیل هوش سرشار در یادگیری اشعار فارسی، برای هر صحبت شعری نغز را به عنوان شاهد آن گفت و گو بیان می کند.

پیام فارس

دیروز یکشنبه 23 اردیبهشت 1404، موسفید کرده های فوتبال شیراز و فارس گرد هم آمدند تا ضمن تقدیر از خدمات غلامحسین پیروانی به فوتبال کشور و استان فارس، آلبوم خاطراتی به درازای بیش از نیم قرن را در کنار هم مرور کنند.
غلامحسین پیروانی در حاشیه این مراسم با اشاره به اینکه پیشکسوتان سرمایه های جامعه هستند، خاطرنشان کرد: حضور موسپیدان ورزش در کنار یکدیگر و مرور خاطرات، موجب نشاط و سرزندگی در آن ها می شود.
وی با تبریک به باشگاه فجر سپاسی برای صعود به لیگ برتر، بیان کرد: پیروز قربانی و شاگردانش کاری کردند کارستان. آن ها در این شرایط سخت به لیگ برتر صعود کردند و حالا می بایست حمایت شوند.
پیروانی افزود: در شرایط فعلی، نیاز است تا مسئولین با جدیت برای تکمیل زیرساخت ها همت کنند تا در زمان کمی که تا آغاز فصل جدید فوتبالی باقی مانده، شیراز و فارس از میزبانی این رقابت ها سربلند بیرون آیند.

پیام فارس


http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/955158/تاریخچه-زنده-فوتبال-فارس-دور-هم-جمع-شدند
بستن   چاپ