پیام فارس
افتتاح تقاطع جام جم در شیراز؛ گشایش یک گره 16 ساله شهری
دوشنبه 22 ارديبهشت 1404 - 07:07:33
پیام فارس - به گزارش خبرآنلاین، شهردار شیرازدر مراسم افتتاح این تقاطع با اشاره به سابقه طولانی اجرای این پروژه گفت: این طرح از پروژه‌های پیچیده و دشوار شهری بود که با وجود موانع متعدد، سرانجام با پیگیری مستمر به سرانجام رسید. تقاطع جام جم اکنون توانسته گره ترافیکی قدیمی این منطقه را باز کند و بازخوردهای شهروندان، مؤید این تأثیر مثبت است.
محمدحسن اسدی، همچنین از همکاری نهادهایی نظیر سازمان صدا و سیما، اداره کل اطلاعات فارس و برخی مدیران سابق برای تسهیل تملک‌ها و آزادسازی مسیر یاد کرد و افزود:همکاری بین نهادی نقش مهمی در اجرای این پروژه داشت.
در حاشیه این مراسم، از سالن تئاتر روباز با ظرفیت بیش از سه هزار نفر نیز رونمایی شد و نمایشگاهی از تجهیزات عمرانی و ناوگان اتوبوس‌رانی شهرداری به نمایش درآمد. همچنین، مراسم اصلی افتتاح باغ اوتیسم، نخستین فضای ویژه کودکان دارای اختلال طیف اوتیسم، در این روز برگزار شد.
شهردار شیراز با اشاره به برنامه توسعه‌ای باغ‌های اوتیسم در 11 منطقه شهری، این پروژه را در راستای عدالت فضایی و توجه به نیازهای اقشار خاص دانست و گفت: شهر باید برای همه اقشار، از کودکان دارای نیازهای خاص گرفته تا سالمندان، قابل استفاده باشد.
در ادامه، رضا محمدیان، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر شیراز، با تأکید بر اهمیت تقاطع جام جم گفت: این پروژه به عنوان یک گره شریانی درجه یک در شبکه حمل و نقل شهر، جایگاه ویژه‌ای دارد. اگر هماهنگی بیشتری در سال‌های گذشته وجود داشت، می‌توانست حداقل پنج سال زودتر به بهره‌برداری برسد.
او همچنین به لزوم تسریع در ادامه بزرگراه آیت‌الله رئیسی و اصلاح مسیر صدرا–سپیدان اشاره کرد و افزود: این پروژه‌ها می‌توانند ظرفیت شبکه حمل و نقل شهر را به شکل چشمگیری افزایش دهند.
محمد امین، معاون فنی و عمرانی شهرداری نیز در این مراسم، تقاطع جام جم را «یکی از پیچیده‌ترین پروژه‌های عمرانی تاریخ شیراز» خواند و افزود: این پروژه، حاصل تلاش یک‌ساله مجموعه شهرداری، برنامه‌ریزی دقیق، و تعامل مستمر با نهادهای مختلف بوده است. هدف، بهبود کیفیت زندگی شهروندان و کاهش بار ترافیکی در مسیرهای کلیدی شهر است.
وی همچنین بر ادامه پروژه‌های محله‌محور در 11 منطقه شهری تأکید کرد و از آغاز عملیات اجرایی 79 پروژه با اعتباری بالغ بر 798 میلیارد تومان خبر داد.
در بخش دیگری از این مراسم، کلنگ‌زنی پروژه سالن آمفی‌تئاتر چهار هزار و 500 نفره با مساحت 43 هزار مترمربع نیز انجام شد. محمدعلی چوبینی، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری، با اشاره به کمبود زیرساخت‌های فرهنگی در شهر، ابراز امیدواری کرد این پروژه با حمایت مدیریت شهری، ظرف یک سال به بهره‌برداری برسد.
به گزارش خبرآنلاین، این مجموعه پروژه‌ها را می‌توان تلاشی برای بهبود توازن توسعه‌ای در شهر شیراز دانست؛ پروژه‌هایی که در صورت تداوم پیگیری و نظارت، می‌توانند به بهبود محسوس شرایط زندگی و حمل‌ونقل در پایتخت فرهنگی ایران کمک کنند—بدون آنکه نیاز به هیاهوی تبلیغاتی یا بزرگ‌نمایی‌های بی‌اساس باشد.
کد خبر 2062774

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/954952/افتتاح-تقاطع-جام-جم-در-شیراز؛-گشایش-یک-گره-16-ساله-شهری
بستن   چاپ