پیام فارس
شبی به رنگ افتخار
يکشنبه 21 ارديبهشت 1404 - 17:25:39
پیام فارس - حافظیه آماده است تا دوشنبه‌شب را به یکی از درخشان‌ترین شب‌های فوتبالی‌اش تبدیل کند.
تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز که با نمایش‌های تحسین‌برانگیز خود موفق به صعود به لیگ برتر شد، حالا در آستانه برگزاری جشنی بزرگ است؛ جشنی که نه‌تنها برای یک تیم، بلکه برای یک شهر، یک هویت و یک تاریخ فوتبالی معنا دارد.
قرار است بیش از 15 هزار هوادار پرشور، از ساعت‌ها قبل در ورزشگاه حافظیه گرد هم آیند تا در کنار بازیکنان و کادر فنی فجر، جشن صعود را به زیبایی هرچه تمام‌تر برگزار کنند.
خیابان‌های منتهی به حافظیه از عصر دوشنبه پر از شور و شوق خواهد شد و ورزشگاه، میزبان رقص هزاران پرچم زرد خواهد بود؛ رنگی که حالا نماد بازگشت فخرآمیز شیراز به سطح اول فوتبال ایران است.
این جشن اما فراتر از یک مراسم ورزشی است. روح شهید سپاسی و همرزمانش، در کنار دل‌های جانبازان و خانواده‌های شهدا، بی‌شک از این موفقیت شادمان‌اند.
 حتی جانباز شیمیایی بستری در گوشه ای از جهان نیز ، این شب را با اشک شوق و افتخار دنبال خواهد کرد؛ چرا که فجر برای مردم، تنها یک تیم نیست؛ بخشی از افتخار و هویت شهر است.
فرماندهان سپاه که طی سال‌های گذشته نقش مهمی در پشتیبانی از باشگاه ایفا کرده‌اند، دوشنبه‌شب در میان تشویق هواداران، ثمره تلاش و حمایت خود را خواهند دید.
مردم شیراز نیز با صدایی واحد، نام فجر را فریاد خواهند زد؛ یارانی که با جان و دل، در روزهای سخت پشت تیم ایستادند.
اما این جشن، آغازی است بر مسیری سخت‌تر؛ لیگ برتر، با همه بزرگان و مدعیانش، منتظر فجر است.
تکرار غرور این شب، در گروی تداوم حمایت هواداران و مسئولان است. فجر برای درخشش در سطح اول فوتبال ایران، بیش از هر زمان دیگر به اتحاد، پشتکار و پشتیبانی همه‌جانبه نیاز دارد.
دوشنبه‌شب، حافظیه بیدار خواهد ماند؛ با نور، صدا، شور و خاطره‌ای که در تاریخ ورزش شیراز ماندگار خواهد ش

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/954797/شبی-به-رنگ-افتخار
بستن   چاپ