پیام فارس
در دیدار معاون وزیر آموزش و پرورش مطرح شد:
وظیفه آموزش و پرورش ارتقای دانش و دانایی است
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۱:۳۰
پیام فارس - استاندار فارس گفت: نظام تعلیم و تربیت بایستی دانش‌آموزانی تربیت کند که علاوه بر دانش، دانایی و توانایی حل مسئله داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل استانداری فارس، در دیدار معاون وزیر آموزش و پرورش با استاندار فارس، حسینعلی امیری بر اهمیت آموزش و پرورش و نقش همه مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی در پیشبرد اهداف نظام آموزشی تاکید کرد. استاندار فارس توجه ویژه رئیس جمهور را به ساخت مدرسه و توسعه عدالت آموزشی گواه اهمیت این موضوع در سیاست‌های دولت چهاردهم دانست.
امیری تغییرات مداوم سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش را سبب چند دستگی در نظام تعلیم و تربیت دانست و بر ضرورت برنامه‌ریزی بلند مدت و بر طبق روال مشخص تأکید کرد.
استاندار فارس با تأکید بر بهره‌گیری از نیروهای جوان، استفاده از مشاوران جوان را در کنار مدیران ارشد و وزیر آموزش و پرورش در بلند مدت منشأ اثر عنوان کرد.
نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به نهضت توسعه عدالت آموزشی علاوه بر ظرفیت‌های دولتی، نقش خیرین مدرسه‌ساز و خیرین تعلیم و تربیت و دیگر نهادهای خیریه را در پیشبرد اهداف این نهضت موثر دانست و تصریح کرد: با توجه به محدودیت منابع دولتی، نباید نهضت توسعه عدالت آموزشی متوقف شود بلکه کسری بودجه توسط نهادها و بنیادهای خیریه تامین می‌شود.
وی با اشاره به بنیادهای خیریه استان فارس، آن را یکی از ظرفیت‌های فارس خواند که در ساخت و تجهیز مدارس و توزیع متناسب امکانات در استان فارس به کمک دولت می‌آید.
استاندار فارس ساخت مسکن ملی و پروژه‌های مسکن مهر و نهضت ملی مسکن را نیز فرصتی برای ساخت مدارس در کنار این پروژه‌ها عنوان کرد.
در این دیدار همچنین معاون وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر عزم جدی دولت در زمینه توسعه عدالت آموزشی، دیدارهای مستمر و مداوم با استانداران را از سراسر کشور از جمله برنامه‌هایی دانست که در این زمینه اجرا می‌شود.
خان محمدی همکاری خیرین و بنیادهای خیریه را با دولت زمینه‌ساز پیشرفت و سرعت بخشیدن به روند توسعه عدالت آموزشی دانست.
همچنین در این دیدار میرباقری عضو مجمع خیرین مدرسه ساز نیز ظرفیت این مجمع را به ویژه در حوزه بین‌الملل بالا توصیف و تصریح کرد: حضور مجمع خیرین مدرسه ساز در کنار دولت همواره سبب سرعت بخشیدن به روند پروژه‌ها شده است و اکنون نیز برای توسعه عدالت آموزشی تمام توان خود را به کار خواهیم گرفت.

http://www.NewsSystem.ir/Fa/News/952450/وظیفه-آموزش-و-پرورش-ارتقای-دانش-و-دانایی-است
بستن   چاپ