پیام فارس
تولید بیش از 71 هزار تن گوشت قرمز در فارس
يکشنبه 14 ارديبهشت 1404 - 14:29:08
پیام فارس - شیراز- رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس از تولید 71 هزار و 300 تن گوشت قرمز در این استان خبر داد و گفت: فارس رتبه سوم تولید گوشت قرمز در کشور را دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مجتبی دهقان پور در خصوص تولید گوشت قرمز در فارس گفت: تولیدات گوشت به گونه‌ای است که علاوه بر تأمین 57 هزارتن گوشت قرمز مورد نیاز استان، مابقی به سایر نقاط کشور از جمله استان‌های یزد، تهران، قم، هرمزگان و بوشهر ارسال می‌شود.
وی با بیان اینکه استان فارس بالغ بر هشت میلیون و 458 هزار رأس دام سبک و سنگین دارد، ادامه داد: این استان با دارا بودن هفت میلیون و 930 هزار رأس دام سبک رتبه اول کشور را دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس افزود: به منظور ساماندهی و ایجاد ظرفیت‌های جدید پرورش دام تعداد 28 واحد مجتمع دامی سبک و سنگین با ظرفیت 327 هزار رأس احداث گردیده است.
دهقان پور با بیان اینکه واحدهای مذکور در حال حاضر با جمعیت دامی 9 هزار رأس گاو شیری، 180 هزار رأس بره پرواری و 17 هزار رأس گوساله پرواری فعالیت می‌کنند، گفت: برنامه ریزی لازم به منظور فعالیت با ظرفیت کامل در حال انجام است.
این مقام مسئول از رتبه اول استان فارس در زمینه پرورش گوسفند نژاد کبوده شیراز «قره گل» نیز سخن گفت و افزود: فارس مهد پرورش گوسفند کبوده است از این رو پروژه‌های حفظ و حراست از این نژاد همه ساله انجام می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه گوسفند قره گل یکی از معروف‌ترین نژادهای پوستی دنیا است، تصریح کرد: این نژاد توانایی در تطابق و سازگاری با شرایط سخت محیطی، دنبه کوچک، عملکرد لاشه بهتر، بازارپسندی بیشتری نسبت به سایر نژادها دارد.

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/952003/تولید-بیش-از-71-هزار-تن-گوشت-قرمز-در-فارس
بستن   چاپ