پیام فارس
روایت مهر از آتش‌سوزی بندر شهید رجائی؛ بوی چای سوخته و شعله‌های سمج – آفتاب نو | اخبار ورزشی
سه شنبه 9 ارديبهشت 1404 - 16:52:03
پیام فارس - به گزارش خبرنگار مهر، چهار روز پس از انفجار و آتش‌سوزی گسترده در بندر شهید رجایی، محوطه کانتینری سینا همچنان درگیر دود و بوی تند چای سوخته است.
علی ستاری خبرنگار مهر که در محل حادثه حضور دارد، می‌گوید: اینجا محوطه‌ای است که کانتینرهای حاوی چای در آن نگهداری می‌شدند و حالا بوی چای سوخته همه‌جا را فرا گرفته است.
نیروهای آتش‌نشانی، امدادگران هلال احمر و تیم‌های مجهز به ماشین‌آلات راهسازی در تلاش‌اند تا کانتینرهای آسیب‌دیده را از هم جدا و شعله‌های پراکنده را که هنوز در برخی کانتینرها زبانه می‌کشد، مهار کنند.
ستاری که از نزدیک شاهد عملیات است، می‌افزاید: یکی از کانتینرها هنوز آتش دارد و آتش‌نشانان با تمام توان در حال خاموش کردن آن هستند.
در بخش دیگری از محوطه، بولدوزرها و جرثقیل‌ها کانتینرها را جابه‌جا می‌کنند تا از گسترش آتش جلوگیری شود.
وی که با یکی از امدادگران صحبت کرده است، می‌گوید: همه در تلاش‌اند تا مأموریت هرچه سریع‌تر به پایان برسد و محوطه ایمن شود.
ستاری تأکید می‌کند: تلاش‌ها برای کنترل کامل اوضاع همچنان با شدت ادامه دارد.
منبع:+
آیا بابک زنجانی می‌تواند یک الگو باشد؟ گردشگری پایتخت ؛ خسته در دود و ترافیک تغییر مداوم قانون ساعت رسمی؛ بی‌ثباتی در تصمیم‌گیری و بی‌توجهی به کارشناسی «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/950441/روایت-مهر-از-آتش‌سوزی-بندر-شهید-رجائی؛-بوی-چای-سوخته-و-شعله‌های-سمج-–-آفتاب-نو-|-اخبار-ورزشی
بستن   چاپ