پیام فارس
بررسی «بر جاده‌های آبی سرخ» به مناسبت روز خلیج فارس در خبرگزاری مهر
سه شنبه 9 ارديبهشت 1404 - 13:09:36
پیام فارس - به گزارش خبرنگار مهر، نشست بررسی تاریخی رمان «بر جاده‌های آبی سرخ» اثر نادر ابراهیمی، روز چهارشنبه 10 اردیبهشت‌ماه، ساعت 11 به مناسبت هفته خلیج فارس، در محل خبرگزاری مهر برگزار خواهد شد.
این برنامه به همت انتشارات امیرکبیر و با تمرکز بر جنبه‌های تاریخی اثر با حضور عبدالرضا خلیفه‌زاده و محمد غفاری برگزار می‌شود.
«بر جاده‌های آبی سرخ» نام رمانی است پرطنین و حماسی از نویسنده برجسته ایرانی، نادر ابراهیمی، که داستان آن بر پایه زندگی میرمهنا دغابی، دلاور جنوبی و مبارز ایرانی در دوران استعمار خلیج فارس نگاشته شده است. ابراهیمی برای نگارش این اثر، پانزده سال از عمر خود را صرف مطالعه و پژوهش در منابع تاریخی کرده و درباره نحوه بازنمایی شخصیت میرمهنا در مقدمه کتاب می‌نویسد: بیگانه حق دارد که میر مهنای ما را خطرناک‌ترین دزد خلیج فارس و دریای عمان بداند و او را درست به همین گونه در دایره المعارف‌های بزرگ دریایی خود معرفی کند. و ما متقابلاً حق داریم که بسیار کارها را برای میرمهنا بکنیم، که این کتاب کمترین آنهاست.
نادر ابراهیمی (14 فروردین 1315)، داستان‌نویس معاصر ایرانی است که علاوه بر نوشتنِ رمان و داستان کوتاه، در زمینه‌های فیلم‌سازی، ترانه‌سرایی، ترجمه، و روزنامه‌نگاری نیز فعالیت کرده است.
این نشست، فرصتی برای علاقه‌مندان به تاریخ، ادبیات و میراث فرهنگی ایران است تا از دریچه ادبیات داستانی، نگاهی تازه به مبارزات مردم جنوب ایران در برابر استعمار داشته باشند.
کد خبر 6450884

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/950325/بررسی-«بر-جاده‌های-آبی-سرخ»-به-مناسبت-روز-خلیج-فارس-در-خبرگزاری-مهر
بستن   چاپ