پیام فارس
رنگ پشیمانی در نگاه مالی هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس
سه شنبه 9 ارديبهشت 1404 - 10:40:41
پیام فارس - - هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس پس از اخذ مالکیت استقلال هرگز نتوانست روز‌های موفقی را در نتیجه گیری رقم بزند.
مقصود از نتیجه در مورد بیلان مالی این باشگاه است و در بحث‌های فنی و تصمیم گیری‌های غلط اگر چه نماینده هلدینگ در باشگاه استقلال تاثیر گذار است، اما در بحث مالی شرایط این باشگاه باب میل هلدینگ نیست.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
صورت‌های مالی استقلال در حالی منتشر شد که یک هزار و چهار صد و چهل و هفت میلیارد تومان زیان انباشته دارد. با توجه به این مبلغ، نماد استقلال مشمول ماده 141 قانون تجارت است. همچنین حدود 429 میلیارد تومان زیان خالص در اسناد آن ثبت شده است.
در نامه توضیحی باشگاه استقلال در مورد صورت‌های مالی حسابرسی نشده میان دوره‌ای منتهی به 30 دی ماه 1403، ضمن قبول زیان انباشته گفته شده از سوی هیئت مدیره باشگاه دو راهکار ارائه شده تا مشمول ماده 141 نباشد: «افزایش سرمایه از طریق شرکت‌های هلدینگ خیلج فارس و ایجاد درآمد پایدار از طریق سرمایه‌گذاری تجدید ارزیابی دارایی‌های موجود».
اگر چه از نظر تئوریک راهکار درستی ارائه شده، اما نقدترین و عملی‌ترین راهکار موجود افزایش سرمایه از طریق هلدینگ است. نکته، اما اینجاست که در صفحه دیگری از توضیحات ارائه شده به سهامداران استقلال، رسماً تایید شده که هلدینگ مالک آبی‌پوشان تا تاریخ 3 اردیبهشت ماه 1404 نسبت به افزایش سرمایه اقدامی نکرده است.
تعلل هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس نشان می‌دهد نوعی پشیمانی از خرید و مالکیت باشگاه استقلال نزد مدیران این هلدینگ وجود دارد.
استقلال در میدان و خارج از میدان جنگ‌های فنی و مالی را باخته است و شاید اولین سال با مالکیت غیر دولتی سال خوبی برای آبی‌ها نبود و احتمال می‌رود شریعتمداری رئیس هلیدینگ پتروشیمی خلیج فارس در مورد مالکیت این باشگاه تجدید نظر خواهد کرد.
بسیاری از پروژه‌های هلدینگ در شرکت‌های زیر مجموعه نیازمند سرمایه برای شروع کار هستند و این در حالی است که نزدیک به 2 هزار میلیارد تومان بدهی استقلال روی دوش هلدینگ است.
براستی خرید سهام باشگاه استقلال و اخذ مالکیت این تیم برای هلدینگ چه سودی داشت؟ برای استقلال چه نفعی داشت؟ اینها سوالاتی است که مدیران هلدینگ از زمان حضور علی عسگری تا حضور شریعتمداری باید پاسخگو باشند و شهریاری نماینده سابق هلدینگ در استقلال و تاجر نیا نماینده فعلی و تام الاختیار شریعتمداری در مورد این زیان انباشته باید پاسخگو باشند.

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/950262/رنگ-پشیمانی-در-نگاه-مالی-هلدینگ-پتروشیمی-خلیج-فارس
بستن   چاپ