پیام فارس
احکام حقوقی جدید بازنشستگان و فرهنگیان بازنشسته حسابی ویژه شد
دوشنبه 8 ارديبهشت 1404 - 17:05:25
پیام فارس - کدخبر:
135302
08 اردیبهشت 1404
16:00
اقتصاد
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد که احکام جدید حقوق بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته، که بر اساس افزایش سالیانه 20 درصد و 30 درصد مرحله دوم همسان‌سازی حقوق صادر شده، در سامانه بارگذاری و قابل مشاهده است. حجت میرزایی همچنین افزود که مابه‌التفاوت حقوق این افراد به زودی پرداخت خواهد شد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد که احکام جدید حقوق بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته، که بر اساس افزایش 20 درصدی سالیانه و 30 درصدی مرحله دوم همسان‌سازی حقوق صادر شده، در سامانه بارگذاری و قابل مشاهده است. حجت میرزایی همچنین افزود که مابه‌التفاوت حقوق این افراد به زودی پرداخت خواهد شد.
میرزایی در حاشیه سفر خود به استان فارس، ضمن اعلام این خبر مهم، به سرعت بی‌نظیر صدور احکام اصلاحی اشاره کرد و گفت که این اقدام تنها دو روز پس از ابلاغ دستورالعمل همسان‌سازی انجام شده است. وی با اشاره به تأخیر در ابلاغ بودجه و دستورالعمل‌ها به دلیل تعطیلات فروردین ماه، تأکید کرد که با وجود این چالش‌ها، صدور احکام با سرعت انجام شده است.
بازنشستگان عزیز می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه، احکام جدید حقوق خود را مشاهده و چاپ کنند و منتظر دریافت مابه‌التفاوت آن در آینده نزدیک باشند.
در بخش دیگری از این سفر، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از شرکت کشت و صنعت و دامپروری پگاه فارس و کارخانه خوراک دام و طیور این استان بازدید کرد و بر اهمیت این شرکت‌ها در اقتصاد کشور تأکید کرد. همچنین، پروژه گازرسانی به کارخانه خوراک دام، طیور و آبزیان مجتمع طیور فارس با حضور وی افتتاح شد.
پوسترموشن اولین نمایشگاه معدنی 1404 در شهر آفتاب
منبع:+
آیا بابک زنجانی می‌تواند یک الگو باشد؟ گردشگری پایتخت ؛ خسته در دود و ترافیک تغییر مداوم قانون ساعت رسمی؛ بی‌ثباتی در تصمیم‌گیری و بی‌توجهی به کارشناسی «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/950097/احکام-حقوقی-جدید-بازنشستگان-و-فرهنگیان-بازنشسته-حسابی-ویژه-شد
بستن   چاپ