پیام فارس
آمادگی وزارت علوم برای سیاست‌گذاری و مدیریت بحران در بندر شهید رجایی
دوشنبه 8 ارديبهشت 1404 - 15:18:27
پیام فارس - به گزارش خبرگزاری مهر، حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی از اعلام آمادگی وزارت علوم و نهاد دانشگاه برای کمک به سیاست‌گذاری در راستای کاهش مخاطرات سهمگین و تهیه گزارش‌های تخصصی و پیشنهادهای سیاستی مناسب خبر داد.
حسین سیمایی، وزیر علوم در متن بیانیه خود چنین آورده است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
خلیج فارس اسم یک مکان در مقیاس جغرافیا نیست، خلیج فارس نماد هویت در مقیاس تمدنی و رکنی از چیستی نامی بزرگ است؛ ایران اگر با هزاران شناسه نامبردار شده باشد، بی‌تردید خلیج فارس یکی از آن‌هاست، نشسته بر صدر و خانه‌کرده در عمق قلب‌ها.
اکنون در دامن خلیج فارس، بندرعباس، این پاره تن، مام وطن آغشته به خون است و ایران را ماتم‌زده و عزادار کرده است. تن مجروح بندرعباس روح هر ایرانی را غرق اندوه کرده است.
دانشگاه با چشمی نگران و قلبی به‌دردآمده با تمامی ظرفیت دانشی خود و با حس مسئولیت اجتماعی‌ خود که همواره از آن برخوردار بوده است، در میدان خدمت است تا مگر ذره‌ای از مصیبت و سختی هموطنان خود را چاره اندیشی کند.
اینجانب ضمن عرض تسلیت دوباره به خانواده‌های درگذشتگان و اعلام همدردی عمیق با مردم شریف و عزیز بندرعباس، آمادگی نهاد دانشگاه را برای کمک به سیاست‌گذاری در جهت کاهش این‌گونه مخاطرات سهمگین و تهیه گزارش‌های تخصصی و پیشنهادهای سیاستی مناسب اعلام می‌کنم.
کد خبر 6449755

پیام فارس


http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/950059/آمادگی-وزارت-علوم-برای-سیاست‌گذاری-و-مدیریت-بحران-در-بندر-شهید-رجایی
بستن   چاپ