پیام فارس
اظهارات امام جمعه تهران به توهین اهل سنت در تلویزیون
جمعه 5 ارديبهشت 1404 - 19:00:41
پیام فارس - به گزارش سلام نو به نقل از خبرآنلاین، حجت‌الاسلام سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز جمعه امروز پنجم اردیبهشت ماه در دانشگاه تهران، اظهار کرد: حمایت از غزه و فلسطین مظلوم در دستور کار ما باشد. ذیقعده اولین ماه حرام سال است که در آن جنگ نباید صورت بگیرد، گناه جنگ با خدا است و پایمال کردن حقوق انسان‌ها یعنی جنگ با خدای متعال پس باید در این ماه مراقب باشیم، مبادا با معصیت ناآگاهانه در برابر خدای متعال و اولیای او صف‌آرایی کنیم.
وی افزود: اگر اراده کنیم در روزهای ذی‌القعده و اوایل ذی‌الحجه 40 روز مراقبه داشته باشیم، واجبات را انجام داده و از محرمات اجتناب کنیم، طبق توسعه آیت الله بهجت راه اصلاح امور دنیا و آخرت اصلاح رابطه با خدا است و راه اصلاح این رابطه اصلاح نماز است.
اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از مهر و ایرنا بخواندید؛
* برای دفاع از مظلوم و قرار گرفتن مقابل ظالم و دفاع از حقوق انسان‌ها، اصول و مبانی اسلام و انقلاب همچنین اصل حجاب که باید مراقبت کنیم، توجه به معروف و احترام به حقوق انسان‌ها مهم است.
* {با تاکید بر توجه احترام به حجاب} 40 روز را برای انجام بندگی و عبودیت در محضر خدای متعال مراقبت کنیم. در آستانه دهه مبارکه کرامت قرار داریم که با میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها آغاز می‌شود، فرصت مناسبی برای تحکیم رابطه با مقام ولایت و امامت است؛ حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها یک شخصیت استثنایی است و بزرگان قم هر روز التزام داشتن محضر این بانوی بزرگوار عرض ادب کنند و آیت الله بهجت هر روز برای عرض ادب در جوار حرم مطهر این بانوی بزرگوار حضور یافتند.
* در سایه وحدت است که نور قرآن در جامعه نمایان می‌شود و باید رابطه‌مان را مستحکم کنیم و نباید در این عرصه لغزشی رخ دهد.
* {با اشاره به حدیثی از امام جعفر صادق (علیه السلام) مبنی بر اینکه کسی که در نماز جمعه اهل سنت شرکت کند و در صف اول حاضر شود تا وحدت امت اسلامی را فریاد کند گویا پشت سر پیامبر اسلام (ص) نماز گزارده است، حفظ وحدت را منطق مدرسه امام جعفر صادق و منطق آیت‌الله بروجردی‌ها عنوان کرد.
*یکی از مهمترین قدم‌های تحول آفرین رهبر معظم انقلاب خلق عالی‌ترین سطح وحدت در جهان اسلام است.
*امروز امت اسلام در ایران، عراق، یمن، سوریه، لبنان و شرق و غرب آسیا در این مسیر و با الهام از این نظریه اقتدار آفرین حرکت میکنند لذا باید مراقبت کرد. امییدوارم خداوند راه را برای افزایش قدرت دنیای اسلام هموار کند.
این خبر در حال تکمیل است...

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/949076/اظهارات-امام-جمعه-تهران-به-توهین-اهل-سنت-در-تلویزیون
بستن   چاپ