پیام فارس
لزوم استفاده از ظرفیت دانشگاه شیراز برای حل مسائل استان فارس
دوشنبه 1 ارديبهشت 1404 - 13:24:56
پیام فارس - شیراز- مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم با اشاره به جایگاه ممتاز دانشگاه شیراز در کشور، بر ضرورت ایفای نقش فعال‌تر این دانشگاه در رفع چالش‌های اجتماعی و اقتصادی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، احمدرضا خضری در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه شیراز بر ضرورت ایفای نقش فعال‌تر این دانشگاه در رفع چالش‌های اجتماعی و اقتصادی تأکید و گفت: دانشگاه شیراز با وجود وسعت و ظرفیت‌های مثال‌زدنی، با مسائلی نظیر فرسودگی زیرساخت‌ها، تنگناهای مالی و مشکلات معیشتی روبه‌روست که نیازمند توجه ویژه است. خوابگاه‌های دانشجویی نیز باید به محیطی ایمن و آرام تبدیل شوند.
وی همچنین با اشاره به برنامه هفتم توسعه ادامه داد: دانشگاه شیراز می‌تواند با رویکردی اجتماعی، در تربیت نسلی کارآمد و پاسخگو نسبت به نیازهای کشور، نقش‌آفرینی جدی‌تری داشته باشد.
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: انتظار داریم دانشگاه شیراز در مرزهای دانش، به‌ویژه در حوزه‌های نوینی مانند هوش مصنوعی و علوم هسته‌ای، پیشتاز باشد.

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/947341/لزوم-استفاده-از-ظرفیت-دانشگاه-شیراز-برای-حل-مسائل-استان-فارس
بستن   چاپ