پیام فارس
سند حفاظت تالاب‌های فارس در راه است
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 19:21:01
پیام فارس - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس با بیان اینکه برای هر تالاب استان تدوین یک سند در دستور کار است، گفت: موضوعات کاهش مصرف آب در کشاورزی و توجه به معیشت مردم در سند‌ها پیش‌بینی شده است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمود رضایی کوچی از برگزاری نخستین نشست ارزیابی و بررسی وضعیت احیای تالاب‌های فارس خبر داد و اظهار داشت: تالاب پریشان یکی از موضوعات اصلی مورد بحث در این جلسه بود که با تشریح برخی از برنامه‌های احیای تالاب‌ها که یکی از آنها مبتنی بر کشاورزی پایدار است، بر استفاده حداقلی از آب تالاب‌ها تأکید شد.
وی افزود: همچنین بحث معیشت پایدار جایگزین، دیگر موضوع مورد گفت‌و‌گو در این جلسه بود و در این خصوص مقرر شد بر اساس منابع پیش‌بینی شده مبلغ 3.3 میلیون یورو که 20 درصد سهم تالاب پریشان است، با استفاده از منابع مالی به جایگزینی معیشت روستانشینان که در کنار تالاب‌ها زندگی می‌کنند، تخصیص یابد.
رضایی کوچی تصریح کرد: در این جلسه همچنین درباره چاه‌های غیرمجاز گفت‌و‌گو و مقرر شد بر اساس برنامه زمان‌بندی تعیین شده، مسلوب المنفعه شدن چاه‌های غیرمجاز برای کمک به احیای تالاب‌ها در دستور کار باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس تاکید کرد: فرمانداران و ادارات جهاد کشاورزی شهرستان‌ها باید در این موضوع بسیار فعال باشند و در استان نیز مدیران کل جهاد کشاورزی استان، محیط زیست و ستاد احیای تالاب‌ها این موضوعات را به جد پیگیری کنند.
رضایی کوچی همچنین گفت: معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشور اواخر اردیبهشت به استان فارس سفر خواهد کرد که موضوع احیای تالاب‌ها را با برگزاری جلسات به شکل جدی‌تر مطرح خواهیم کرد.
وی در پایان اظهار کرد: استان فارس در هر جا که امکان تامین آب برای تالاب‌ها داشته باشد، به ویژه رهاسازی آب از سد‌ها را در دستور کار قرار داده است که در این راستا طی چند مرحله رهاسازی آب از سد درودزن برای تالاب بختگان صورت گرفته است. 
انتهای پیام/424

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/945766/سند-حفاظت-تالاب‌های-فارس-در-راه-است
بستن   چاپ