پیام فارس
تمام فعالیت‌های ائمه جمعه رصد می‌شود
چهارشنبه 8 آذر 1402 - 15:49:35
پیام فارس - ایسنا/فارس مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس با بیان اینکه نظام ارزیابی و رصد دقیقی برای نقشه راه امامان جمعه طراحی شده است و تمام بخش‌های فعالیت امام جمعه رصد می‌شود، از احصای 30 تجربه موفق ائمه جمعه در این استان خبر داد.
حجت‌الاسلام والمسلمین عادل حاجی‌پور امروز، 8 آذرماه در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای فارس گفت: استان فارس با 76 پایگاه امامت جمعه از نظر تعدد، وسعت و جغرافیا بزرگترین شبکه امام جمعه کشور را دارد و از این نظر سهم متفاوتی را در کشور به خود اختصاص داده است.
وی افزود: از آنجا که ویژگی‌های استان فارس در بخش‌های مختلف قابل افتخار و تحسین برانگیز است و طبق فرموده رهبری فارس در قله است، شبکه متکثری در موضوع نماز جمعه در سومین حرم اهل بیت(ع) وجود دارد و نگاه مجموعه کشور به شبکه امامت جمعه استان فارس نگاه متفاوت و نمونه‌ای است.
حاجی‌پور تصریح کرد: با حضور رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در شش سال اخیر که دوره تحول و تعالی در این حوزه نام گرفته، رویکرد سخت‌افزاری جای خود را به رویکرد نرم‌افزاری داده است.
مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس گفت: در استان فارس هیچ امام جمعه بدون نقشه راهی وجود ندارد و هر امام جمعه نقشه راه پیش روی خود دارد و در سه ماهه پایانی هر سال طرح تعالی انقلابی و ایمانی شهر ارزیابی می‌شود.
وی اظهار کرد: در این طرح هیئتی اندیشه‌ورز متشکل از اندیشمندان، نخبگان و صاحب‌نظران مسائل و چالش‌های منطقه را احصا و اولویت‌بندی و برای حل و فصل آن برنامه‌ریزی می‌کنند و نقشه راه امام جمعه تدوین می‌شود و این نقشه راه متناسب با بوم و نیاز هر منطقه با استفاده از ظرفیت نخبگانی و فکری طراحی و عملیاتی می‌شود.
مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس اضافه کرد: نقشه راه ارزیابی و نواقص گرفته می‌شود و برنامه کاملا مدون در ابتدای هر سال در اختیار امامان جمعه قرار می‌گیرد.
وی با بیان اینکه نظام ارزیابی و رصد دقیقی برای نقشه راه امامان جمعه طراحی شده است و تمام بخش‌های فعالیت امام جمعه رصد می‌شود و سبک و سیاق خطبه‌های امام جمعه ارزیابی دقیق می‌شود، افزود: از نمونه و الگوهای موفق تقدیر و از این الگوهای موفق برای استفاده دیگر ائمه جمعه استفاده م‌ شود.
حاجی‌پور گفت: حدود 300 تجربه موفق امامان جمعه در کشور احصا شده است و این می‌تواند زمینه مشترکی از همکاری‌ها با صدا وسیمای فارس باشد و در استان فارس 30 تجربه موفق استخراج، بررسی و مستندسازی شده و جای کار در رسانه ملی دارد.
مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس گفت: امیدواریم نوع تعاملات دو مجموعه سیاستگذاری ائمه جمعه و صدا و سیمای فارس با توجه به نگاه رهبری که نماز جمعه فریضه‌ای استثنایی و بی نظیر است، بیش از پیش افزایش یابد و صدا و سیما به عنوان دانشگاه و مجموعه بزرگ در عرصه جهاد تبیین نقش خود را در این حوزه بیش از گذشته ایفا کند.
وی با تقدیر از دو برنامه صدا و سیمای فارس در حوزه‌های خبر و رادیو گفت: پخش خطبه‌های نماز جمعه در بخش‌های خبری با رویکرد مطالبه‌گری و رفع چالش‌های اجتماعی سابقه نداشته و اتفاق مبارکی است.
حاجی‌پور ادامه داد: برنامه‌ای که روزهای جمعه هر هفته قبل از خطبه‌های نماز جمعه حدود ساعت 11:20 دقیقه از رادیو فارس پخش می‌شود و مربوط به اعلام آخرین وضعیت پایگاه‌های امامت جمعه در شیراز و شهرستان‌های استان شامل اطلاعاتی درباره سخنران قبل از خطبه، محور خطبه‌ها و میز خدمت در محل برپایی نماز جمعه اقدام تحسین برانگیز و شایسته‌ای است که در صدا و سیمای فارس در حال انجام است.
انتهای پیام

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/767569/تمام-فعالیت‌های-ائمه-جمعه-رصد-می‌شود
بستن   چاپ