پیام فارس
بذرپاش: به زودی 2٠ کیلومتر دیگر از بزرگراه داراب - شیراز آماده بهره‌برداری می‌شود
شنبه 22 مهر 1402 - 9:44:36 AM
ایمتا
پیام فارس -   وزیر راه و شهرسازی در این آئین، ضمن اشاره به افتتاح پروژه بزرگ آزادراه شیراز اصفهان توسط دولت گفت: در این سفر 1٠1 کیلومتر بزرگراه در جهرم، لار و داراب با اعتبار 25٠٠ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.
بذرپاش گفت: در این سفر پروژه های راهداری مانند روکش آسفالت، نصب علائم، روشنایی، خط کشی و .
.. به ارزش 16٠٠ میلیارد تومان افتتاح شد و 19٠٠ میلیارد تومان پروژه جدید نیز مصوب شده است.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تامین زمین 5٠ هزار هکتاری برای مسکن در کشور گفت: در موضوع مسکن ملی صرفا در استان فارس 4 هزار هکتار زمین تامین شده و 4 هزار هکتار دیگر به زودی تامین می شود. در گذشته برای کل مسکن مهر 8 هزار هکتار زمین تامین شده اما در این دولت صرفا در فارس 8 هزار هکتار تامین شده است.
وی با اشاره کم‌توجهی دولت قبل به ساخت مسکن گفت: دولت فعلی، شجاعانه وارد ساخت مسکن شده و علی رغم همه مشکلات تاکنون یک میلیون و 8٠٠ هزار مسکن در حال ساخت است.
بذرپاش گفت: با سرعت 2٠ کیلومتر دیگر مسیر آماده آسفالت در داراب را تکمیل می کنیم و قیر آن تامین خواهد شد.
فرماندار ویژه داراب نیز در این مراسم گفت: با تلاش مجموعه راه و شهرسازی و با عنایت وزیر راه، 20 کیلومتر از بزرگراه داراب- فسا -شیراز به بهره برداری رسید.
خلیل اقتصادی افزود: برای ساخت باند دوم این مسیر بیش از 500 میلیارد تومان هزینه شده است.
 

http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/755976/بذرپاش--به-زودی-2٠-کیلومتر-دیگر-از-بزرگراه-داراب---شیراز-آماده-بهره‌برداری-می‌شود
بستن   چاپ