پیام فارس - به گزارش "ورزش سه"، آندره آ پیرلو بعد از تجربه مربیگری نه چندان موفق در کاراگمرک ترکیه به ایتالیا برگشت و هدایت تیم سمپدوریا را به عهده گرفت. او وظیفه دارد تا تیم جدیدش را به سری آ برگرداند؛ اتفاقی که به عقیده مارچلو لیپی کاملا شدنی است.
سرمربی سابق تیم ملی ایتالیا و باشگاه یوونتوس که آندره آ پیرلو سال ها شاگرد او بود در گفت و گو با PrimoCanale در مورد بازگشت این مربی جوان به فوتبال ایتالیا گفت: "من همیشه سمپدوریا را دوست دارم و سرمربی جدید این تیم آندره آ پیرلو نیز مردی فوق العاده است و او را هم خیلی دوست دارم.
او می تواند با ایده های خود سمپدوریا را متحول کند."
![پیام فارس]()
او که در سال 2006 برای آخرین بار ایتاللیا را قهرمان جام جهانی کرد با ابراز اطمینان از صعود زودهنگام سمپدوریا به سری آ گفت: "من مطمئنم که پیرلو توانایی صعود سریع به سری آ را دارد و می تواند خیلی زود این کار را عملی کند."