پیام فارس -
![پیام فارس]()
معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش فارس ادامه داد: سازمان نهضت سواد آموزی برای فعالیتهای سواد آموزی سال 1401 تعداد19 هزار نفرسهمیه در نظر گرفته بود که با تلاش همکاران این سهمیه تحت پوشش قرار گرفته است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
احمدی گفت: ما در استان فارس علاوه بر سهمیه مذکور درخواست افزایش سهمیه برای ثبتنام بیش از ده هزار فرد بی سواد و کم سوادان را ارائه کردیم که البته اکنون بخش قابل توجهی از این سهمیه تحت پوشش فعالیتهای سواد آموزی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: برای مردمی سازی نهضت سواد آموزی و توسعه مشارکت جویی، ضروری است از توان و نیروهای مردمی مانند سمنهای فعال در حوزه اجتماعی و همچنین از توان شورای فرهنگ عمومی شهرستانها در طرح سواد یار بهرهمند شویم.
در این جلسه مقرر شد اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری برای مشارکت هر چه بیشتر سمنها در طرح سوادیار در سال 1402 اقدامات و پیگیریهای لازم را انجام دهد
http://www.Fars-Online.ir/Fa/News/544635/طرح-فعال-سازی-مجدد-آموزش-دهندگان-قدیمی-سواداموزی-در-فارس-اجرا-می-شود