پیام فارس - مهدی خورشیدی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، افزود: طی دریافت تماسی از مرکز کنترل عملیات جمعیت هلال احمر استان فارس مبنی بر سقوط کوهنورد 50 ساله از ارتفاعات کوه رُنج در شهرستان سپیدان بلافاصله 2 تیم امداد و نجات به محل حادثه اعزام شدند.
رییس جمعیت هلال احمر سپیدان با اشاره به تلاش 6 ساعته نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر برای انجام این عملیات، اعلام کرد: متاسفانه این کوهنورد بر اثر سقوط و جراحات وارده فوت کرده و با توجه به برف سنگین در منطقه و مسیر صعب العبور جمعیت هلال احمر جنازه او با استفاده از خودرو آرگو به سپیدان منتقل شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او با بیان این که این کوهنورد از ارتفاع 3 هزار و 900 متری سقوط کرده است، گفت: این کوهنورد 50 ساله برای صعود به قله رُنج به همراه یک تیم کوهنوردی از شیراز و سپیدان به این منطقه عزیمت کرده بودند که متاسفانه بر اثر سقوط از دیواره کوه رُنج (معروف به قیف) و ضربه شدید به قسمت سر جان خود را از دست داد.
کوه رُنج با دو قله مرتفع با ارتفاع 3 هزار و 960 متر از قلل مرتفع استان فارس است که در فاصله 10 کیلومتری شهر اردکان سپیدان واقع شده و در فصول مختلف سال پذیرای کوهنوردان زیادی از سراسر کشور است.
شهرستان سپیدان به مرکزیت شهر اردکان در 80 کیلومتری غرب شیراز واقع است.
![پیام فارس]()
سقوط مرگبار کوهنورد سپیدانی در کوه رُنج
![پیام فارس]()
سقوط مرگبار کوهنورد سپیدانی در کوه رُنج
![پیام فارس]()
سقوط مرگبار کوهنورد سپیدانی در کوه رُنج

سقوط مرگبار کوهنورد سپیدانی در کوه رُنج