پیام فارس - فیروزآباد- رئیس اورژانس فارس از حادثه رانندگی در محور فیروزآباد-جم و کشته شدن 2 نفر و مصدومیت 4 نفر در این حادثه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر ، مسعود عابد گفت: بامداد شنبه روز 28 تیرماه 1404، برخورد شدید 2 دستگاه پژو و وانت پیکان در محور فیروزآباد - جم (حوالی سه راه چشمه جنتی)، به وقوع پیوست.
وی ادامه داد: به دنبال اعلام خبر وقوع این تصادف به مرکز ارتباطات اورژانس، کارشناسان اورژانس در اسرع وقت وارد عمل شده و با اعزام دو دستگاه آمبولانس مجهز و پیشرفته به موقعیت مکانی حادثه، تلاشهای امدادی خود را آغاز کردند.
رئیس مرکز اورژانس فارس افزود: پس از حضور تیمهای اورژانس در محل، بلافاصله اقدامات درمانی اولیه و حیاتی را برای چهار مصدوم این سانحه آغاز کرده و پس از انجام تثبیت وضعیت و اقدامات لازم، مصدومین را به منظور دریافت مراقبتهای تخصصی و ادامه فرآیند درمان، به بیمارستان توحید شهر جم منتقل کردند.
عابد تصریح کرد: به دلیل شدت بالای برخورد بین 2 خودرو و همچنین بروز آتشسوزی، 2 نفر از سرنشینان، پیش از رسیدن نیروهای اورژانس به محل حادثه، جان خود را از دست داده بودند.